Weird looking start-up« Back to Questions List

Hi,

Why am I getting this screen? I have tried re-install and still no joy?

 

Added December 5, 2017 5:15 pm

Do you have the right answer? If you do other users will benefit from your contribution, share your knowledge with the community!

Hi,

Ok great. We mentioned this to Tech also, as this is the first time we have seen this. Let us know if this happens again.

Answer by admin ★★★
Answered On December 5, 2017 11:10 pm #

Working now.

Answered On December 5, 2017 7:36 pm #

Hi,

That’s very odd then. Can you report this as a bug http://exportkit.com/contact this way Tech can give it a deeper look.

Answer by admin ★★★
Answered On December 5, 2017 7:33 pm #

Hi,

First time I am getting this, my language is English?

Answered On December 5, 2017 5:52 pm #

Hi,

Actually this may be related to something else, that seems like the correct language localization did not load. What is your local language? Is it listed here: http://exportkit.com/lightning-storm-cc?

Answer by admin ★★★
Answered On December 5, 2017 5:29 pm #

Hi,

Ouch, you connected when there was high server load – that bug has been logged and Tech is working on a fix. Very few users get this issue.

Is this continuous for you? Do you get this each time you open the plugin?

Answer by admin ★★★
Answered On December 5, 2017 5:27 pm #
Looking for another answer? View other questions in Install Text Bug Image Screen or get premium support for guaranteed results.
Asked by TekTime★★★
207 views
6 answers
Last Answered 8 months ago by admin

Recent Answers


Share Your Knowledge!

Contribute to the community and help other users to benefit from your answer with experience and knowledge.